Kurt Lilleør

Erhvervspsykolog & autoriseret psykolog

Jeg har arbejdet som psykolog siden 1996 og inden da undervist på bl.a. erhvervsuddannelsen og afholdt efteruddannelseskurser for forskellige ledergrupper.

Siden 2000 har jeg arbejdet som klinisk psykolog og har fra 2003 været autoriseret psykolog med egen praksis i Holstebro og nu også i København. Fokus er primært; krise/stress og erhvervspsykologiske opgaver for større og mindre virksomheder.

I samme periode har jeg fungeret som krisepsykolog for bl.a. Falck Healthcare, Det Danske Forsvar, Sos-international, DSB og Arriva samt som mentaltræner/coach for topatleter, kampsoldater, veteraner og folk i erhvervslivet.

Sideløbende har jeg siden 1991 studeret og uddannet mig indenfor meditation både i ind- og udland. I denne forbindelse har jeg været på et utal af retræter i forskellige klostre. Samtidig har jeg gået de store Pilgrimsvandringer; Caminoen, Via Francigena, Assisi – Rom m.fl.

Endvidere har jeg igennem årene været tilknyttet; forskellige kommunale projekter, et kommunalt familiecenter, tværfagligt smertehåndteringsprojekt for patienter med kroniske smerter, rehabiliteringscenter for flygtninge, kvindeprojekt for udsatte kvinder, et veteranprojekt samt undervist officerer i forbindelse med overbringelse af dødsbudskab til pårørende.

Nørregade 39
7500 Holstebro

---

Banegårdspladsen 1, 4. sal
1570 København V.

Tlf.: 26 16 14 26
Mail: Kurt_lilleor@outlook.dk

Se-nummer 25888634